Onze woonaccessoires zijn zeer zorgvuldig uitgekozen welke goed met elkaar te matchen zijn. 

Een groot deel is met de hand- en op maat gemaakt. AANBOD BURIQUE

Ons aanbod is onder verdeeld in subgroepen

WANDDECORATIE

Onze collectie wanddecoratie bestaat uit 2 categorieën een kunstzinnige uitstraling of een chique uitstraling. Beiden worden ze geheel of gedeeltelijk met de hand gemaakt. Hierdoor is het ook mogelijk een ander formaat aan te leveren en krijg jij dus écht een uniek item aan jouw muur! 

WOONDECORATIE

Onze woonaccessoires zijn zeer zorgvuldig uitgekozen welke goed met elkaar te matchen zijn. Wil jij styling ideeën opdoen? Join us op Facebook en Instagram!

SIERKUSSENS

Sierkussens mogen niet ontbreken op een loungeplek of dit nu binnen of buiten is. De functie van sierkussens is het creëren van harmonie en gezelligheid. De kleuren van sierkussens zijn makkelijk te combineren met andere kleurrijke accessoires. Onze sierkussens zijn geschikt voor langdurig gebruik en zijn wasbaar met de hand. Naast dat ze handgemaakt zijn, kun je ook een ander gewenste maat bestellen. Wil jij onze uitgebreide collectie stoffenbundels bekijken? Neem dan contact met ons op!

STOFFEREN

Heeft u een bestaand meubelstuk waar u geen afscheid van wilt nemen maar slijtage zichtbaar is? Dan is herstofferen wellicht een goede keuze voor u! Wij hebben een zeer uitgebreide collectie meubelstoffen van zeer sterke kwaliteit. Door te kiezen uit deze meubelstoffen kan uw product er met gemak weer een paar jaar tegen aan! De stoffen hebben een rijke uitstraling en een zachte touch. Ze zijn goed te combineren met natuurlijke materialen.

ZITZAKKEN

Zitzakken zijn er om je het gevoel te geven dat je even echt kan ontspannen! Daarnaast willen allemaal dat het ook past bij de rest van het meubilair of dit nu binnen of buiten is.. Jij kunt nu zelf jouw zitzak samenstellen! Kies de kleur en het design dan gaan wij aan de slag.

 
E-mailen
Bellen
Info